Kerngedachte en achtergrondinformatie

Lifecard-Travel-Assistance Gesellschaft für Reiseschutz mbH (LTA), opgericht in 2005, ontwikkelt en ontwerpt uitgebreide reisbeschermingspakketten bestaande uit diensten en verzekeringsdekking voor geboekte reisdiensten. In samenwerking met onze samenwerkingspartners biedt LTA een actuele en optimale verzekeringsdekking en een competente en uitgebreide klantenservice voor, tijdens en na de reis.
De in de afgelopen jaren ontwikkelde servicepakketten en reisverzekeringstarieven All-in One, Basic en Flexible bieden een oplossing voor iedere reis en kunnen rechtstreeks worden geboekt via de homepage van LTA, via de bekende vergelijkingsportalen voor reisverzekeringen of bij een van de 1.800 samenwerkende reisbureaus en touroperators in Duitsland, Oostenrijk en Nederland.

Onze bijzondere kracht ligt in de snelle besluitvormingsprocessen ten behoeve van onze partners en eindklanten en vanaf 2022 kunnen nu ook eindelijk Nederlanders gebruik maken van de „uitstekende“ LTA-tarieven voor reisbescherming.

LTA is al lange tijd actief in Nederland met andere onderdelen van het bedrijf en het stond al enige tijd op onze agenda om ook voor de verzekeringssector gebruik te maken van de netwerken en contacten die daar beschikbaar zijn.