Met een goed gevoel op reis.

Of je nu veel op zakenreis bent of de mooiste dagen van het jaar plant, het is verstandig om een geschikte reisverzekering af te sluiten. Deze beschermt je niet alleen tegen onnodige kosten, maar zorgt ook voor optimale zorg en repatriëring in geval van een ongeluk of ziekte. Tegelijkertijd biedt een verzekering ook zekerheid voordat je op reis gaat. Want als er iets onverwachts gebeurt, zijn de gemaakte annuleringskosten, afgezien van een klein eigen risico*, volledig gedekt.

Met onze All in One reisdekking bent u het hele jaar door optimaal verzekerd tegen alle risico's en ongemakken, ongeacht hoe vaak u reist. Met onze Flexible reisdekking heeft u ook de mogelijkheid om je reisdekking aan te passen aan je behoeften. Beide jaartarieven zijn ideaal voor veelvliegers, mensen die veel beroepsmatig onderweg zijn en mensen of gezinnen die meerdere keren per jaar op reis gaan. Voor alle anderen hebben we verschillende aanvullende pakketten voor individuele reizen ontwikkeld die precies zijn afgestemd op de eisen en behoeften van verschillende reizigers. Of het nu gaat om Basic, Basic Health of Basic Travel, alle reizen kunnen individueel worden verzekerd met deze modulaire tarieven, afhankelijk van de duur van je vakantie en je budget.

* Afhankelijk van het gekozen tarief heb je de mogelijkheid om een eigen risico van 20% van de gemaakte kosten te kiezen.