Zorgeloos op reis

Van een korte vakantie tot een wereldreis, op reis kan er altijd iets gebeuren. Je bagage wordt gestolen of je krijgt een ongeluk en belandt plotseling in het ziekenhuis. Als er onverwachts iets gebeurt, kun je op Lifecard-Travel-Assistance rekenen.

Met LTA (Lifecard-Travel-Assistance) heeft u altijd de juiste reisdekking. Iedere reiziger kan tarieven op maat vinden voor zijn optimale reisbescherming op basis van zijn persoonlijke situatie en wensen. Bent u als enkele persoon of gezin op zoek naar een doorlopende reisverzekering voor een heel jaar of wenst u liever een kortlopende reisverzekering voor een enkele reis? Heeft u reisdekking voor een ongevallenverzekering of een annuleringsverzekering nodig?


Met onze reisverzekering All in One bent u tegen alle risico's en tegenspoed uitstekend verzekerd gedurende het hele jaar, ongeacht hoe vaak u reist. Ideaal voor veelvliegers, mensen die beroepsmatig veel onderweg zijn en mensen, die vaker in een jaar op reis gaan. De Basic, Basic Health en Basic Travel tarieven zijn perfect op een enkele reis afgestemd. Afhankelijk van vakantieduur en budget kunt u met deze in modules opgebouwde tarieven alle reizen individueel verzekeren. Indien u nog meer flexibiliteit wenst, dan kunt u met onze Flexible reisbescherming voor een jaar individuele keuzes via onze modules maken- vrij combineerbar.