Aanvraagformulier

Hier informeren wij u in detail over alle tariefopties en begeleiden u in 5 stappen naar de verzekeringsdekking die het beste bij uw vakantie en wensen past.

  • Uw reis
  • Uw reisdekking
  • Uw gegevens
  • Offerte
  • Uw bevestiging
Hoeveel personen gaan op reis en wat is hun leeftijd? Hier kunt u de juiste leeftijd van de aanvrager en de medeverzekerden voor de reisverzekering aangeven. De leeftijd waarop de aanvraag wordt ingediend is bepalend voor indeling in de juiste tariefleeftijdsgroep of voor het aansluiten bij het gezinstarief.
  • Met het individuele tarief(enkele persoon/eenoudergezin) zijn maximaal drie meereizende kinderen jonger dan 18 jaar of jonger dan 23 jaar, als er geen permanente beroepsactiviteit wordt uitgeoefend, gedekt ongeacht de graad van verwantschap en woonplaats.
  • Met het partnertarief zijn twee volwassenen verzekerd, ongeacht de graad van verwantschap en woonplaats.
  • Met het gezinstarief zijn maximaal twee volwassenen en maximaal vijf meereizende kinderen jonger dan 18 jaar, of jonger dan 23 jaar als geen permanente beroepsactiviteit wordt uitgeoefend, verzekerd ongeacht de graad van verwantschap en woonplaats.
Geldt de reisbescherming behalve voor de geplande reis ook voor een willekeurig aantal reizen
Wanneer gaat u op reis?
Wanneer is uw gewenste ingangsdatum van de verzekering?

Houd rekening met de volgende deadline (uiterste datum) voor de verzekeringsdekking voor de reisannuleringsverzekering, de omboekingskostenverzekering en de Covid-19 reisbescherming:

De verzekeringsdekking voor geboekte reizen begint, wanneer de overeenkomst tot maximaal 30 dagen voor het reisbegin wordt afgesloten. Voor reisboekingen waarbij er minder dan 30 dagen liggen tussen de boeking en reisbegin, wordt verzekeringsdekking verleend als het verzekeringscontract is afgesloten met onmiddellijke ingang van de verzekering op de dag waarop de reis is geboekt of uiterlijk binnen de volgende drie werkdagen. Voor de geldige verzekeringsdekking voor alle andere soorten diensten kan het contract worden afgesloten tot het begin van de reis.

Geef hier aan wanneer de verzekering in moet gaan.
Let op: Als je ook een annuleringsverzekering afsluit, laat de verzekering dan direct ingaan en niet op de dag van het begin van je vakantie. Doe je dat niet? Dan heb je geen dekking voor annuleringskosten voor de geboekte vakantie.
Let op het volgende:
Voor langere reizen geldt de verzekeringsdekking alleen voor de eerste 56 dagen van de reis. De reisannulerings- en reisonderbrekingsverzekering biedt dekking ongeacht de duur van de reis. Bij de reisonderbrekingsverzekering ben je verzekerd voor de volledige duur van de reis, maar voor maximaal een jaar.
Wanneer heeft u de reis geboekt?
Hoe hoog is de maximaal te verzekerende totale prijs van de reis? Voer de verwachte totale kosten van uw duurste reis in. We zullen deze totale reissom gebruiken om uw verzekerde bedrag te berekenen. De totale reissom omvat alle reisdiensten die voor het begin van de reis geboekt zijn voor alle te verzekeren personen samen. Bijvoorbeeld: vluchten, hotels, excursies, autohuurkosten, enz.
euro* verplicht veld