Nieuws uit de reisbranche

LTA behoort opnieuw tot de top drie van verzekeraars op het gebied van reisbescherming

27.07.2022
Het marktonderzoeksinstituut ServiceValue heeft voor het Handelsblatt opnieuw Duitslands beste dienstverleners in de verzekeringssector bepaald. LTA kon haar plaats in de top drie van het voorgaande jaar in de categorie "reisverzekeraars" bevestigen.

Op de zeer concurrerende verzekeringsmarkt is het altijd een kwestie van vertrouwen welke dienstverlener de consument kiest. Bovendien speelt een faire en goede prijs-prestatieverhouding van het verzekeringsproduct nog steeds een belangrijke rol. Maar het zijn vaak de kleine dingen die er uiteindelijk toe doen. Want wanneer de USP's van producten en diensten steeds meer op elkaar gaan lijken, speelt service een zeer beslissende rol in de aankoopbeslissing. Dit geldt ook voor de verzekeringssector.

Duitslands beste dienstverleners in de verzekeringssector

ServiceValue GmbH heeft voor het Handelsblatt de beste dienstverleners in de verzekeringssector in 21 verschillende categorieën aangewezen. De ranglijst is gebaseerd op een representatief consumentenonderzoek waarvoor in totaal 614 dienstverleners en verzekeraars zijn onderzocht. Het onderzoek is gebaseerd op meer dan 120.000 beoordelingen van dienstverleners en verzekeraars. Klanten die in de afgelopen 24 maanden gebruik hebben gemaakt van de diensten van de te evalueren dienstverlener werden ondervraagd. Er werd rekening gehouden met verwachtingen, ervaringen en informatie in verband met en vergelijking met andere dienstverleners in dezelfde categorie.

LTA ontvangt opnieuw Handelsblatt-keurmerk

In de categorie "Reisverzekeraars" heeft Lifecard-Travel-Assistance (LTA) opnieuw een plaats bij de beste drie in het onderzoek weten te bemachtigen en het exclusieve Handelsblatt-keurmerk "Duitslands Beste Verzekeraars 2022" ontvangen. Naast LTA werden 30 andere dienstverleners in de categorie reisverzekeraars ondervraagd.

Het Handelsblatt bericht over de ranglijst in zijn gedrukte editie nr. 137 (verschijningsdatum 19.07.2022) onder de titel "Vorsprung durch Emotionen".

Online zijn alle resultaten te vinden onder de volgende link: https://www.handelsblatt.com/finanzen/vorsorge/versicherung/ranking-grosse- brands-dominate-that-are-the-best-insurers/28518964.html

Achtergrondinformatie:

Over LTA (Lifecard-Travel-Assistance)

Lifecard-Travel-Assistance Gesellschaft für Reiseschutz mbH (LTA), opgericht in 2005, ontwikkelt en ontwerpt uitgebreide reisbeschermingspakketten bestaande uit diensten en verzekeringsdekking voor geboekte reisdiensten. In samenwerking met meer dan 2.400 partners biedt LTA actuele en optimale verzekeringsdekking en een competente en uitgebreide klantenservice voor, tijdens en na de reis.
Maar niet alleen de bescherming van de eigen klanten is belangrijk voor LTA, maar ook de bescherming van het milieu. Het bedrijf berekent bijvoorbeeld nauwkeurig de CO2-uitstoot en plant in Paraguay voor elke ton verbruikte CO2 twee nieuwe bomen om het regenwoud daar tegen ontbossing te beschermen.
De verschillende dienstenpakketten kunnen rechtstreeks worden geboekt via de LTA-website of via samenwerkende reisbureaus en touroperators in Duitsland, Oostenrijk en Nederland.

Meer informatie: http://www.lta-reiseschutz.de