Nieuws uit de reisbranche

LTA opnieuw op het erepodium voor reisdekking

02.08.2023
Het marktonderzoeksinstituut ServiceValue heeft voor het Handelsblatt opnieuw de beste Duitse dienstverleners in de verzekeringsbranche bepaald. LTA wist te zegevieren tussen 30 aanbieders en behaalde opnieuw een plaats in de top drie in de categorie "reisverzekeraars".

In de huidige zeer concurrerende verzekeringsmarkt staat vertrouwen centraal bij de aankoopbeslissingen van consumenten. De eerlijke prijs-prestatieverhouding van een verzekeringsproduct blijft even belangrijk. Toch zijn het vaak de kleine details die uiteindelijk het verschil maken. Aangezien de unique selling points van producten en diensten steeds meer op elkaar lijken, speelt klantenservice vaak een doorslaggevende rol bij de keuze van de aanbieder. Dit aspect is even relevant voor de verzekeringssector.

Duitslands beste dienstverleners in de verzekeringssector

ServiceValue GmbH heeft voor het Handelsblatt opnieuw de beste dienstverleners in de verzekeringssector bepaald in 21 verschillende categorieën. De ranglijst is gebaseerd op een representatief consumentenonderzoek waarvoor in totaal 616 dienstverleners en verzekeraars zijn onderzocht. Het onderzoek is gebaseerd op meer dan 120.000 beoordelingen van dienstverleners en verzekeraars. Klanten die in de afgelopen 24 maanden gebruik hebben gemaakt van de diensten van de te beoordelen dienstverlener werden ondervraagd. Er werd rekening gehouden met verwachtingen, ervaringen en informatie in relatie tot en vergelijking met andere dienstverleners in dezelfde categorie.

LTA ontvangt opnieuw het keurmerk van het Handelsblatt

In de categorie "Reisverzekeraars" is Lifecard-Travel-Assistance (LTA) er opnieuw in geslaagd een plaats in de top drie van het onderzoek te bemachtigen en het exclusieve Handelsblatt-kwaliteitszegel "Duitslands beste verzekeraar 2023" te ontvangen. Naast LTA werden 29 andere dienstverleners onderzocht in de categorie reisverzekeraars.

Het Handelsblatt doet verslag van de ranglijst in de gedrukte editie van 19.07.2023 onder de titel "Der schnelle Draht zählt". Alle resultaten zijn online te vinden op de volgende link: https://www.handelsblatt.com/finanzen/banken-versicherungen/banken/ranking-2023-die-beliebtesten-versicherungen-bei-verbrauchern/29263840.html

Meer Informatie:http://www.lta-reisdekking.nl