Nieuws uit de reisbranche

Tweeling heeft de leiding over het LTA headquarter in Nederland

24.11.2022
LTA is nu ook al sinds enige tijd actief in Nederland. Het kantoor aan de rand van Rotterdam gelegen wordt geleid door de heren Engelmann.

Tweelingen zijn nieuwsgierig, enthousiast, slim, houden van intellectuele uitdagingen en reizen graag. Geen slechte voorwaarden om de Nederlandse vestiging van LTA reisdekkingen te runnen. De gebroeders Engelmann zijn qua sterrenbeeld Kreeften, maar in het echte leven zijn ze Tweelingen en verantwoordelijk voor de LTA business in Nederland met dubbele kracht en macht.

"Sinds enige tijd zijn onze reisverzekeringstarieven ook voor Nederlanders rechtstreeks te boeken via onze website www.lta-reisdekking.nl. Maar ook Nederlandse reisbureaus en reisaanbieders hebben via de bijbehorende interfaces toegang tot onze dienstenpakketten en kunnen deze eenvoudig en ongecompliceerd aan hun klanten aanbieden. Onze Nederlandse cliënten en partners worden hierbij vanuit ons kantoor in Bergschenhoek aan de rand van Rotterdam bijgestaan door Michael en Steffen Engelmann. Met beiden hebben we al jaren een zeer goede zakelijke relatie op het gebied van reisbescherming en luchtredding," legt LTA-directeur Dr. Michael Dorka uit.

Michael en Steffen Engelmann zijn geboren in 1967 in Duitsland. Beiden studeerden bedrijfskunde aan de Universiteit van Mannheim en hebben zich hierna gespecialiseerd en gefocust op het gebied van reisbescherming en luchtredding. Met dit Know-how verhuisden zij midden jaren ‚90 naar Nederland, waar zij de opgemaakte kennis en ervaring konden omzetten. Daarom spreken ze allebei vloeiend Nederlands. Er bestonden al jaren zakelijke relaties met LTA en de twee broers waren dan ook enthousiast over de opbouw en het uitbreiden van deze reisdekkings-activiteiten van LTA in Nederland als nieuwe uitdaging.

Wij zijn blij met onze nieuwe taak, maar wij zijn ons ook bewust van de verantwoordelijkheid die deze met zich meebrengt. Wij werken sinds dag 1 al voor LTA in Nederland en zullen nu ook onze netwerken en contacten gebruiken voor de reisverzekeringsactiviteiten van LTA", aldus Michael Engelmann, vestigingsmanager Bergschenhoek, LTA Nederland.

De aanbiedingen van LTA worden gekenmerkt door transparante product- en tariefstructuren, met voordeelpakketten die altijd wereldwijde dekking omvatten. Bovendien biedt LTA reisannuleringspakketten die ook het ziektegeval van de hond omvatten - zelfs als de viervoeter niet eens voor de reis was ingeschreven. Een ander voordeel is dat er geen toeslag geldt voor een reisannuleringsverzekering en buitenlandse ziektekostenverzekering voor cruises: De LTA-verzekeringsdekking voor reizen per schip is niet duurder dan voor reizen per vliegtuig, auto of trein.

Gedetailleerde informatie over de in Nederland aangeboden tarieven is te vinden op https://www.lta-reisdekking.nl/nl/tarife/.